Search This Blog

Friday, March 28, 2014

TRENDS FW 14/15: DARKNESS


Deşi  tendinţele prezentate de mine până acum par mai degrabă de primăvară decât de toamnă, iată şi una mai întunecată, cum suntem obişnuiţi să vedem în anotimpurile reci.

Nuanţe reci, închise, de negru, gri, maro, mov, toate într-o atmosferă sumbră.

Thursday, March 27, 2014

TRENDS FW 14/15 - BLUSH!


O tendinţă tare dragă mie! Toţi oamenii apropiaţi mie ştiu cât de mult îmi plac nuanţele pudrate de roz şi nude...prietenul meu a încercat o dată chiar să îmi numere rochiile în aceste nuanţe...a trecut un pic de 10! :)

Trendul BLUSH e prezent şi în colecţiile de primăvară, iar când am văzut că şi în cele de toamnă găsesc peste 10 exemple să vă arăt cu uşurinţă, mai multe motive de bucurie!

Deci..BLUSH!

Friday, March 21, 2014

FW 14/15 TRENDS. COFFEE


Episodul doi din seria trendurilor pentru toamna viitoare a sosit! Tonuri de cafea şi ciocolată toffee. 
Am găsit multe exemple de ţinute în tonuri caramel, care mi-au făcut o mare poftă şi m-au trimis direct la magazin dupa ciocolată şi cafea! Dacă păţiţi şi voi la fel, nu e vina mea! :)

Enjoy!



Iubeşte, Poartă, Dăruieşte...Româneşte!



Iubeşte, Poartă, Dăruieşte..Româneşte, e un eveniment caritabil, care va avea loc în această seară, de la ora 19:30 la Club No Name, organizat de către studenţii de la FEAA Timişoara, în colaborare cu Facultatea de Arte şi Design, cu scopul de a strânge bani pentru Asociaţia Little People.

În cadrul evenimentului va avea loc o prezentare de modă a studenţilor de la Facultatea de Arte şi Design, secţiile Design Vestimentar-Modă. Toate de inspiraţie tradiţională românească. Va fi şi o ţinută de-a mea. :)

Acesta e afişul oficial!


Thursday, March 20, 2014

FW 14/15 TRENDS. RED!




Am promis că revin cu piese favorite din prezentările pentru toamnă-iarnă 2014-2015 şi iată-mă!
 Doar că sunt foarte multe şi am decis să le prezint sintetizate pe culori, texturi, imprimeuri, grafică etc.

Începem cu ROŞU!



My interview for Estilo-Tendances's Inspire ME project!




Siteul de modă http://estilo-tendances.com a lansat curând un proiect numit Inspire ME to follow my dream. Prin care aleg tot felul de tineri artiști din jurul lumii (printre care și eu), le iau interviu și le promovează povestea pentru a-i inspira și pe alții la fel ca ei să își urmeze visele.

Wednesday, March 19, 2014

Instagram me!






                                                                          Sursă foto


De ceva vreme, odată cu venirea unui nou telefon, mi-am făcut și cont pe instagram. Și m-a prins imediat! Încă îi descopăr beneficiile, dar între timp postez destul de des. Ce puteți vedea dacă mă urmăriți (și) acolo? Poze din procesul de creație, materiale și texturi preferate de mine, outfituri și multe alte chițibușuri ce nu le-aș posta pe facebook, dar pe instagram e ușor și distractiv!

Linkul contului meu e instagram.com/laurachiritadesign.

Ne vedem acolo!

Friday, March 14, 2014

Welcome to Wonderland!!!!

Astăzi mergeţi cu mine într-o lume magică! Cu zâne, călători, poveşti cu sirene şi vată pe băţ! (Îmi place mie vata pe băţ)

E un proiect tare drag mie, la început de drum. Un proiect demarat cu fetele de la Tourmaline Boutique, care au fost şi modelele din aceste poveşti. Eu am venit cu ţinutele, ele cu pensulele şi împreună am scris aceste poveşti! Iar Adela Opriş e minunatul fotograf care le-a dat viaţă şi farmec!

Vă las să vă minunaţi !

Saturday, March 8, 2014

De ziua ta, mămicoooooo...



La mulţi ani fetelor!!!!


 Pentru a sărbători cum se cuvine această zi minunată dedicată nouă, eu va dăruiesc minunata fustă mov din tiul a colecţiei #FlowersfromTHATSummer! Concursul se desfăşoara pe a mea pagină de facebook, http://fb.com/atelierlaurachirita

Viitoarea posesoare trebuie să scormonească în amintiri..amintirile din acea vara..şi să ne povestească creativ sentimentul, amintirea, ce purta etc.
Mai câteva condiţii trebuiesc îndeplinite, şi anume SHARE public la poza de concurs şi să existe LIKE la pagina Laura Chiriţă  Iar mâine dimineaţă voi alege cel mai creativ comentariu pe care îl voi şi premia!

Ce amintiri păstraţi din vara ACEEA?




Thursday, March 6, 2014

SS 2014 Trends

Deşi în momentul de faţă sunt în derulare prezentările de modă pentru sezonul de toamnă-iarnă 2014-2015, noi abia ne punem să tragem cu ochiul la garderoba noastră de primăvară şi să vedem ce scoatem şi cu ce elemente să o copletăm.

Şi pentru că în toamna trecută, imediat după încheierea prezentărilor pentru primăvara asta, am avut de făcut un studiu pentru şcoală şi de extras trei tendinţe semnificative, iar rezultatul este unul semnificativ şi valoros, vreau să îl împart şi cu voi.

Tendinţele sunt frumos ilustrate cu exemple din natură, artă, arhitectură, fotografie, texturi, palete cromatice şi evident exemple din colecţiile sezonlui, iar eu sper să vă ajute să vă regăsiţi stilul în ele şi să ştiţi care sunt acele piese demne de adăugat garderobei existente.

Wednesday, March 5, 2014

Fashion Fridays Designers Spring Fair!

Weekendul trecut am participat la a doua ediţie a târgului cu vânzare de designeri, marca Fashion Fridays, şi anume cel de primăvară! A fost foarte frumos, ca atmosferă, participanţi, vreme, iar vizitatorii au fost simţitor mai educaţi faţă de ediţia anterioară. Spun asta, deoarece au venit mulţi şi pregătiţi pentru a descoperi lucruri unicat, de designer şi  nume noi din piaţă. Nu la vânătoare de chilipiruri doar :).

Vă las în compania câtorva poze de la standul meu:)


Tuesday, March 4, 2014

Resort 2014, Flowers from THAT Summer collection


Vă promisesem lookbookul colecției Flowers from THAT Summer..ei bine, aici e!

Colecția e formată, cum vă ziceam, din 14 piese, cu nenumărate combinații posibile. Eu în poze am prezentat câte una,dar imaginația voastră sigur nu are limite :)

Vă las să vă bucurați de culoare!