Search This Blog

Tuesday, November 4, 2014

100 Happy Days, part 4.

E timpul să vă povestesc și depre ultima parte a proiectului 100 Happy Days, cu zilele 76-100, zile care au însemnat finalul verii și reveirea în țară la treburile mele cusătorești.

Ziua 76 a fost simbolul ultimei săptămâni de muncă în Ocean City, cu răsărituri minunate la 6 dimineața în drum spre lucru.



Ziua 77. Simțind că reîntoarcerea e aproape, am început să schițez o nouă colecție de toamnă-iarnă, să fiu pregătită.


Ziua 78. Deși era deja trecut de mijlocul lui septembrie, a fost o zi perfectă de plajă. Poate chiar una din ultimele.


Ziua 79. Continui cu schițele, deja având materiale și texturi în minte.


Ziua 80. O plimbare de seară, cu minunatele lumini de pe golful care desparte Ocean City de continent. Golf care scoate la iveală cele mai frumoase apusuri de asemenea.


Zua 81 a fost ziua în care s-a afișat orarul pentru ultimele mele zile de lucru... And this happend :(


Ziua 82. Clătite românești/normale în America.


Ziua 83. Și am pornit la drum. Washington D.C. mi-a fost gazdă pentru cîteva zile.


Ziua 84. Minunatele culori din District of Columbia.


Ziua 85. Zi turistică în Washington D.C.



Ziua 86. Ziua în care am ajuns înapoi acasă! Iar apusul deasupra norilor e mai frumos decât orice.


Ziua 87. O întâmpinare miresmată din partea unui iubit ca o bere Carlsberg. Probably the best.


Ziua 88. Acasă e acolo unde e plăcintă proaspătă!


Ziua 89. Vata pe băț cea de toate duminicile is back! Poate părea copilăresc, dar eu cu prietenul meu și mai nou cu a noastră cățelușă Liz, mergem în fiecare duminică (apoape), în Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara și mâncăm vată pe băț. Liz nu are voie, ea se bucură de plimbare doar:).


Ziua 90 a însemnat întoarcerea mea la muncă și alegerea materialelor pentru colecția schițată când încă eram în SUA.
Ladies and gentelmen, this is my heaven:

Ziua 91 a fost ziua când am reluat un proiect tare drag mie, început în primăvară. Și anume predatul. Am avut câteva persoane, cărora le-am predat chestiuni de bază din croitorie, persoane pasionate, care vor să își facă ceva cu mânuța lor, sau pur și simplu vor un nou hobby. Dar totuși nu vor un curs de calificare, cu mulți cursanți și multe înformații tehnice pe care nu le pot pune în practică, deoarece nu are timp fizic persoana care predă să le explice tuturor pe îndelete. 

Așa că vin la mine, unde facem ședințe îndividuale, a câte două ore, personalizate pe ce vor ele să învețe. Și ne mai și distrăm.

Ea e Alexandra, la prima ei ședință.


Ziua 92. O dimineață leneșă ar trebui să arate exact așa!


Ziua 93. E ziua când am fost în vizită la Banat Studio să alegem modelele pentru shootingul colecției noi. 


Ziua 94. Ultimele detalii la noua colecție, Urban Queen și suntem aproape gata de pozat.


Ziua 95. Și pozăăăăăăăm! Ziua 95 a fost o zi lungă și obositoare, dar cum nouă ne place tare mult ce facem, oboseala nu contează. Cu Deni Iovan și Andrei Abru în echipă, nu are cum să nu iasă bine, iar Banat Foto-Studio a fost acolo să imortalizeze munca nostră.


Ziua 96. Ziua când într-un final, după îndelungi căutări, nervi și aproape de a renunța, am găsit o mașinuță care se încadra în bugetul(fooooarte mic) și nevoile mele. E mititică, dar e a meaaaaaaaa!



Ziua 97  a semnificat începutul târgului de toamnă Fashion Fridays. Aveți mai jos un designer mic-mic stând cuminte la standul lui, unde are o colecție nouă, proaspăt scoasă din cuptor.


Ziua 98. Ultima zi a acestui târg, când într-un final a ieșit soarele și ne-am putut afișa manechinii și afară, să ne vadă lumea ce mândrii și talentați suntem!



Ziua 99 am pus-o în aceeași zi cu 98, deoarece a fost o zi cu fericire dublă. O persoană dragă mie, care  mi-a fost coleg de suferunță toată vara, m-a vizitat la târg. Acum nu mai purtăm șorț și nu servim pe nimeni, de data asta ne-am întâlnit în circumstanțe diferite. Și e tare bine!


Ziua 100. Proiectul #100happydays ajunge la final cu o atmosferă de serenitate, eu cu Liz, lenevind într-o zi de weekend, gândindu-ma că a fost bine.



Acesta a fost drumul meu în proiectul #100happydays. Un drum frumos, din primăvară de când îmi făceam bagajele pentru aventura work&travel, vara în sine cu greutăți, aventuri, călătorii minunate și noi prietenii. Și întoarcerea acasă, o noua colecție, liniște, echilibru.

Recomand să încercați să găsiți câte un mic motiv de fericire în fiecare zi, iar proiectul acesta e un bun început care vă ajută să le și însemnați și contabilizați cumva.

Hai să fim mai fericiți. Că majoritatea din noi avem de ce și nu o facem.





No comments:

Post a Comment