Search This Blog

Tuesday, October 1, 2013

Always a bridesmaid... ? But suddenly a bride?


Vare e gata... şi nunţile din 2013 se cam încheie şi ele..

Postarea asta e pentru cele care îşi găsesc fericirea... Toate pozele strânse în contul de Pinterest îşi vor găsi utilitate acum! Doar că plănuirea unei nunţi nu e aşa uşoară precum pare, iar termenul de Bridezilla s-a născut din cauza faptului că femeile vor să controleze tot în speranţa că va ieşi nunta exact ca cele din America pin-uite de ele cu luni sau ani înainte.

Eu am câteva sfaturi dpdv al unui designer vestimentar şi cum putem noi uşura tot acest proces pentru voi. Exemplu care sigur se repetă şi în celelalte domenii necesare pentru a completa o nuntă.

Pentru rochia de mireasă pot da sfaturi foarte puţine, deoarece încă nu am apucat să creez asemenea rochii şi să am de a face cu miresele şi viziunile lor. Ideea e că dacă vreţi o rochie la comandă, să mergeţi prin magazinele cu rochii de mirese sau la târguri şi să probaţi cât mai multe forme de rochii şi nuanţe şi texturi, astfel încât atunci când mergeţi la designer să fiţi în cunoştiinţă de cauză. În primul rând să ştiţi bine ce forme vi se potrivesc şi în al doilea rând să aveţi o imagine în minte a ceea ce vă doriţi.

Pentru donişoarele de onoare. Aici am mai multe de spus, că de doi-trei ani tot rochii de domnişoare de onoare fac.

1. Mergeţi la un designer.  Cu idei, cromatica şi tematica nunţii şi lăsati-l să-şi facă treaba. Scapaţi de un stres (căutat poze pe net, cumpărat materiale în necunoştiinţă de cauză, pierdut timp preţios). Suntem mulţi, talentaţi şi ieftini ca în magazine!

2. Dacă vreţi totuşi să aveţi control asupra creaţiilor finale şi vreţi sa luaţi voi materialul şi să plătiţi doar manopera, atunci nu trimiteţi domnişoarele de onoare la designer-croitor cu 5-10 m de saten lucios sau voal geogette şi cu o poză în mână cu nişte modele din mătase naturală, că nu o să iasă aşa ceva, iar la final vina probabil va fi a designerului că nu e ca în poză. Plus că pe lângă satenul ăla rochia mai are nevoie de cel puţin 2 feluri de materiale şi accesorii gen cupe, fermoare, balene, moşi şi babe pentru a deveni rochie.

Cel mai bun sfat e să vă consultaţi cu persoana care va face rochiile înainte de a cumpăra materialul sau chiar să mergeţi împreuna. 

Acesteea fiind spuse, eu vă las cu câteva domnişoare de onoare îmbrăcare de mine de-a lungul timpului...







Mitul că mireasa nu se bucură de nunta ei din cauza stresului, trebuie spulberat! Lăsaţi-ne să vă ajutăm şi voi să puteţi să simţiţi fericirea zilei cu pricina!

No comments:

Post a Comment